Bildlogg 16. Ytteri-Hangö-Lappvikstrand-Åbo——-Stockholm!

 

Hangö, Långsand, beachwalker

Långsand på Hangö var långsam. På alla sätt och vis. Inge vidare, men väldans vackra trähus från sekelskiftet runt omkring. Och så satte jag min Beachshoeprint på den här grejen. Finns ingen som helst tanke bakom denna handling

 

Tulliniemi, hangö, hanko, beachwalker

Kitestranden Tulliniemi på Hangö är. Så oskön att Strandvandra på barfota att hälften vore nog. Surfarna blängde med idiotblick på Beachwalker när han trampade runt på vassa stenar i djupsand. Som tur var satte reglementet stopp på vandringen till slut

 

Hangö, Hanko, beachwalker

Det finns sådana här grejer i finska träd. Vad är detta för påhitt?

 

Hangö, Hanko, Beachwalker

I Finland hittar man saker som är som de är. Gamla tågvagnar mitt i en skog. Med ett sjömärke emellan dem. Vad är detta för påhitt?

 

Hangö, beachwalker

På Hangö fick man inte göra olika grejer. Det verkar dock som om några finska pojkar försökt…

 

Finska familjen på väg till Lappvikstrand. Inga andra var på väg dit denna dag förutom B

Finska familjen på väg till Lappvikstrand

Lappvikstrand

Lappvikstrand. Tom. Sånär på. Alltid en industriskorsten nära dig som övervakar de finska sandstränderna

 

Grace, Åbo, Turku, beachwalker

Grace tar mig hem. Finnarna som varit helt omöjliga att få kontakt med under hela resan. Vinker plötsligen välvilligt från kajen. När jag åker hem…

 

Beachwalker, Grace Viking, stockholm

Beachwalker 2013 närmar sig sitt slut. Jag är helt slut. Så fylld av intryck att hälften vore nog. Vilken resa! Kan jag säga med kraft bakom orden

 

Audis5cab, beachwalker, viking grace

Bilkamraten. Audi S5 Cab. Inväntar avslut och vill av först av de andra kamraterna i kabyssen. Otvättad efter gissningsvis 500-600 mil på otillgängliga vägar så är hon om möjligt ännu skönare

 

Beachwalker, stockholm

Och här startade det hela på för 20 dagar sedan. Det blev precis som jag tänkt mig. Och precis som jag inte tänkt mig. Nu. Ska jag fundera och se vad det här och Beachwalker ska ta vägen. 2014 tar jag nytt avstamp precis här. Med samma keps och samma jacka. En fårtacka för er uppmärksamhet…

 

 

 

Tomas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *