Det kan gå åt pipan för vilken gosse som helst

IMG_3496

Jag och min digitala gådragare Leijon blir inte riktigt kloka på hur mycket det finns att göra med en strand. Det går att mäta den. Det går att se hur många steg man trampar på den. Det går att ta med ett litet sandprov i ett provrör från den. Det går att filma från den. Det går att ta bilder på den. Det går att träffa människor på den. Det går att träffa omänskliga människor på den. Det går att dagdrömma på den. Och så vidare.

Vi har insett en sak, Leijon och jag. Om nu The Beachwalker ändå ska betrampa så många stränder så är det lika bra att göra det ordentligt. Även om det tar tid. Eller just därför att det tar tid. Vi har beslutat att samla en massa data från alla stränder. Som vi just nu inte riktigt vet vad vi ska göra med. Men det känns värdefullt att samla den på något sätt. Och det bästa är att jag ska samla datan via en alldeles egen BW-app. Det ger mig lite hybis. Inte nog att jag kan prata om mig själv i tredje person numera. The Beachwalker har en egen app också. Som bara HAN har. 

Lite som gossen på bilden. Integritet och hybris i en upphöjd förening…

 

Tomas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *