Tillbaka till gå

tips
Jag har problem. Innan jag blir The Beachwalker på riktigt och inte bara loggar om det så måste jag hitta stränderna. Det är det enda jag kollar upp i förväg och måste veta innan jag ger mig iväg.  Jag, Strand, har problem med att hitta stränder.

Det finns inga som helst relevanta förteckningar över sandstränder i något av länderna jag ska bevandra i sommar. Badplatser och badstränder går att hitta i Sverige, men 1 på av väldans många är sandstränder som är längre än 2 km. Det går heller inte att följa kusten i Google Earth och avgöra om det är sandstränder eller inte pga för dålig upplösning.

Nu börjar det bli kritiskt med tid innan jag loggar iväg så jag kommer att använda fyra tillvägagångssätt att lösa det hela på:

  • Jag pratar med min gådragare Leijon. Han säger, och jag håller med:
  • Jag kontaktar turistråden i Finland och Norge samt STF i Sverige och ber om hjälp
  • Jag kontaktar folk jag känner i Finland och Norge och ber om hjälp
  • Vi får be ”folket” om Strandtips.

Tipsa mig om stränder du känner till
Återkommer om hur det går, bara en vecka kvar tills Audi S5:an är så packad att hälften vore nog…

Tomas

2 Comments

  1. Appreciate your page. I’m not completely sure If I totally agree with all that was mentioned but it’s still excellent food for thought. I will make absolutely sure to bookmark you blokes. I’ve been looking around for this kind of information for a really long timegarden-fountains” , Many thanks. But why is there not more activity on this board.

    • Happy to hear all of what you are writhing. Spread the word for more activity. I am to busy beachwalkin’ right now:-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *